50ste virtuele wandeling wapenstilstand

image.pngimage.png

 

 

 

 

FR    NL    D

De ongekende gezondheidscrisis die we al meer dan zes maanden leven, blijft onze gewoonten storen, maar ook de organisatie van de wandeltochten zoals we die tot maart van dit jaar kenden. Hierdoor kwam plots een abrupt einde aan de activiteit van de wandelclubs.

Ondanks de moeilijke omstandigheden wenst onze club zijn 50-jarig bestaan te vieren ter gelegenheid van de wapenstilstandsmars door de mogelijkheid om tussen 31 oktober en 15 november een bepaald aantal kilometers te stappen waar en wanneer U wilt en uw kilometers te registreren via de Strava-app. Dit wordt verbonden met het Chronorace-systeem dat de door de deelnemer afgelegde kilometers zal samenvatten.

Dit evenement staat open voor iedereen, met als doel om tussen 31 oktober en 15 november zoveel kilometers mogelijk te stappen of te lopen. Inschrijvingen voor dit evenement gebeuren via de volgende website :

https://prod.chronorace.be/virtualchallenge/GenericChallenge.aspx?chal=20&lng=FR&hash=5XIaFEq5AKr1ICrKYCjYaSYBpBE

vanaf 15 oktober voor € 7,50 met oorkonde ofwel € 25,00 met oorkonde en speciale “50ste verjaardag” t-shirt.

Degenen met het hoogst aantal kilometers zullen een cadeau krijgen. We zullen ook prijzen door loting uitreiken. Ten slotte zal een schenking gedaan worden aan de vereniging “les Joie-élettes”, die toelaat mensen met beperkte mobiliteit met kleine wieltoestellen naar plaatsen te brengen die a priori moeilijk of onmogelijk toegankelijk zijn. Die toestellen worden door gidsen geleid en gehanteerd (cercles-naturalistes.be/nouvelle-section-pmr-les-joie-elettes/).